Aerobní sporuláty
|
|
kultivační metoda - SOP |
169 |
|
kontakt
|
Aerobní termofilní mikroorganismy
|
|
kultivační metoda - SOP |
169 |
|
kontakt
|
Aerobní termofilní sporuláty
|
|
kultivační metoda - SOP |
169 |
|
kontakt
|
Aflatoxin M1
|
|
HPLC |
2550 |
|
kontakt
|
Aflatoxiny B1, B2, G1, G2
|
|
HPLC |
od 1750 |
|
kontakt
|
Aktivita ureázy
|
|
volumetrie |
240 |
|
kontakt
|
Amoniak, celkové těkavé dusíkaté báze (TVBN, ABVT)
|
|
volumetrie po destilaci |
470 |
|
kontakt
|
Anaerobní plynotvorné bakterie
|
|
kultivační metoda - SOP |
64 |
|
kontakt
|
Anaerobní termofilní sporuláty
|
|
kultivační metoda - SOP |
196 |
|
kontakt
|
Anisidinové číslo tuku
|
|
fotometrie |
570 |
|
kontakt
|
Anisidinové číslo tuku (potraviny a krmiva)
|
|
fotometrie |
990 |
|
kontakt
|
Bacillus cereus
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
169 |
|
kontakt
|
Bakterie mléčného kvašení
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
169 |
|
kontakt
|
BHA, BHT
|
|
subdodávka |
3800 |
|
kontakt
|
Celkový počet mikroorganizmů
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
169 |
|
kontakt
|
Číslo kyselosti tuku (volné mastné kyseliny )- potraviny a krmiva
|
|
volumetrie |
660 |
|
kontakt
|
Číslo kyselosti tuku (volné mastné kyseliny )- tuky a oleje
|
|
volumetrie |
240 |
|
kontakt
|
Číslo zmýdelnění (tuky, oleje)
|
|
titračně |
240 |
|
kontakt
|
Clostridium perfringens
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
169 |
|
kontakt
|
Deoxinyvalenol, zearalenon, fumonisin, T2 – toxin
|
|
ELISA |
od 1000 |
|
kontakt
|
Deoxynivalenol
|
|
HPLC |
1750 |
|
kontakt
|
Enterobacteriaceae (počet/průkaz)
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
169 |
|
kontakt
|
Enterococcus spp.
|
|
kultivační metoda - SOP |
169 |
|
kontakt
|
Escherichia coli - počty
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
255 |
|
kontakt
|
Escherichia coli - průkaz
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
169 |
|
kontakt
|
Escherichia coli O157
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
990 |
|
kontakt
|
Fluoridy
|
|
subdodávka |
2550 |
|
kontakt
|
Fumonisin B1 a B2
|
|
HPLC/MS/MS |
od 4200 |
|
kontakt
|
Jód
|
|
subdodávka |
2550 |
|
kontakt
|
Jódové číslo tuku
|
|
titračně |
240 |
|
kontakt
|
Jódové číslo tuku (potravina a krmiva)
|
|
titračně |
660 |
|
kontakt
|
Koagulázopozitivní stafylokoky (Staphylococcus aureus) - počet
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
169 |
|
kontakt
|
Koagulázopozitivní stafylokoky (Staphylococcus aureus) průkaz
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
328 |
|
kontakt
|
Koliformní baktérie (počet/průkaz)
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
169 |
|
kontakt
|
Kvasinky (pouze krmiva)
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
270 |
|
kontakt
|
Lactobacillus acidophilus
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
169 |
|
kontakt
|
Lactobacillus spp.
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
169 |
|
kontakt
|
Listeria monocytogenes - kultivačně
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
502 |
|
kontakt
|
Listeria monocytogenes 3M
|
|
molekulární detekční systém 3M - SOP |
588 |
|
kontakt
|
Listeria spp. - 3M
|
|
molekulární detekční systém 3M - SOP |
588 |
|
kontakt
|
Listeria spp. - kultivačně
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
502 |
|
kontakt
|
Mykotoxiny - komplexní monitoring (12 nejsledovanějších)
|
|
HPLC/MS/MS |
5200 |
|
kontakt
|
Nerozpustné nečistoty
|
|
gravimetrie |
280 - 690 |
|
kontakt
|
Nezmýdelnitelné látky
|
|
gravimetrie |
280 |
|
kontakt
|
Ochratoxin A
|
|
HPLC |
1750 |
|
kontakt
|
Peroxidové číslo tuku (potraviny a krmiva)
|
|
volumetrie |
660 |
|
kontakt
|
Peroxidové číslo tuku (tuky, oleje)
|
|
volumetrie |
240 |
|
kontakt
|
pH
|
|
potenciometrie |
120 |
|
kontakt
|
Plísně - počty (pouze krmiva)
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
270 |
|
kontakt
|
Plísně a kvasinky - ne krmiva
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
169 |
|
kontakt
|
Plísně druhové určení (pouze krmiva)
|
|
kultivační metoda |
235 |
|
kontakt
|
psychrotrofní mikroorganismy
|
|
kultivační metoda - ČSN ISO |
169 |
|
kontakt
|
Salmonella spp. - 3M
|
|
molekulární detekční systém 3M - SOP |
439 |
|
kontakt
|
Salmonella spp. - kultivačně
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
330 |
|
kontakt
|
Salmonella spp. metodou ELISA
|
|
ELISA kvalitativní |
290 |
|
kontakt
|
sulfitredukující klostridia
|
|
kultivační metoda - ČSN ISO |
169 |
|
kontakt
|
T2 a HT-2 toxiny
|
|
HPLC/MS/MS |
od 4200 |
|
kontakt
|
Termostatová zkouška
|
|
ČSN |
19 |
|
kontakt
|
Thiobarbiturové číslo tuku
|
|
kolorimetrie |
80 |
|
kontakt
|
Thiobarbiturové číslo tuku (potraviny a krmiva)
|
|
kolorimetrie |
500 |
|
kontakt
|
Vitamín C
|
|
HPLC |
1450 |
|
kontakt
|
Yersinia enterocolytica
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
330 |
|
kontakt
|
Zearalenon
|
|
HPLC |
1750 |
|
kontakt
|