Potraviny

Potraviny

Mikrobiologie

Mikrobiologie

Hygiena výroby

Hygiena výroby

Výživové hodnoty

Výživové hodnoty

Alergeny

Alergeny

Kontaminanty

Kontaminanty

Rezidua léčiv

Rezidua léčiv

Přídatné látky

Přídatné látky

Falšování

Falšování

Název Průkaz Metoda Cena / Kč Typ vzorku Kontakt
Aktivita ureázy volumetrie 240 kontakt
Amoniak, celkové těkavé dusíkaté báze (TVBN, ABVT) volumetrie po destilaci 470 kontakt
Anisidinové číslo tuku fotometrie 570 kontakt
Anisidinové číslo tuku (potraviny a krmiva) fotometrie 990 kontakt
Bílkoviny dle Kjeldahla 770 kontakt
Celková mineralizace v nápojích gravimetrie 390 kontakt
Cholesterol GC 2050 kontakt
Číslo kyselosti tuku (volné mastné kyseliny )- potraviny a krmiva volumetrie 660 kontakt
Číslo kyselosti tuku (volné mastné kyseliny )- tuky a oleje volumetrie 240 kontakt
Číslo zmýdelnění (tuky, oleje) titračně 240 kontakt
Čistá hmotnost balení - nesnadno oddělitelný obsah gravimetrie 350 kontakt
Čistá hmotnost balení - snadno oddělitelný obsah gravimetrie 150 kontakt
Cukry - mono a disacharidy HPLC od 1450 kontakt
Energetická hodnota výpočet 50 - 4730 kontakt
Etanol v nápojích pyknometrie 510 kontakt
Hmotnost pevného podílu - nesnadno oddělitelný obsah gravimetrie 600 kontakt
Hmotnost pevného podílu - snadno oddělitelný obsah gravimetrie 350 kontakt
Inulin subdodávka 2950 kontakt
Jódové číslo tuku titračně 240 kontakt
Jódové číslo tuku (potravina a krmiva) titračně 660 kontakt
Kofein, teobromin HPLC od 1450 kontakt
Kolagen a hydroxyprolin fotometrie 595 kontakt
Mastné kyseliny GC 2900 kontakt
Metanol v lihu a lihovinách GC od 1600 kontakt
Minerály a prvky o vyšší koncentraci (Cu, Fe, Mn, Zn, Ca, Mg, Na, K, P, S) ICP-OES od 700 kontakt
Morfin, kodein HPLC/MS/MS od 5200 kontakt
Nasycené mastné kyseliny GC 2900 kontakt
Nerozpustné nečistoty gravimetrie 280 - 690 kontakt
Nezmýdelnitelné látky gravimetrie 280 kontakt
Nutriční hodnoty potravin (rozsah BIG 4) více analýz 2000 kontakt
Nutriční hodnoty potravin (rozsah BIG 7) více analýz 7000 kontakt
Nutriční hodnoty potravin (rozsah BIG 8) více analýz 9500 kontakt
Obsah kakaa HPLC 1625 kontakt
Obsah vajec, vaječného žloutku více analýz 2075 - 2825 kontakt
Obsah žloutku ve vaječných likérech fotometrie 960 kontakt
Peroxidové číslo tuku (potraviny a krmiva) volumetrie 660 kontakt
Peroxidové číslo tuku (tuky, oleje) volumetrie 240 kontakt
pH potenciometrie 120 kontakt
Polyalkoholy HPLC od 1450 kontakt
Popel gravimetrie 390 kontakt
Profil mastných kyselin v tuku GC 2900 kontakt
Sacharidy dopočet 25 - 2105 kontakt
Silice v koření volumetrie 500 kontakt
Sitosterol, stigmasterol, stigmastanol GC od 1850 kontakt
Škrob v krmivech polarimetricky 220 kontakt
Sůl (chloridy) argentometrie 320 kontakt
Sůl (Na) z obsahu sodíku 725 kontakt
Sušina (refraktometricky) refraktometricky od 120 kontakt
Sušina, voda, vlhkost gravimetrie 270 kontakt
Taurin subdodávka od 3450 kontakt
Thiobarbiturové číslo tuku kolorimetrie 80 kontakt
Thiobarbiturové číslo tuku (potraviny a krmiva) kolorimetrie 500 kontakt
Titrační kyselost volumetrie 165 kontakt
Tuk extrakčně po hydrolýze 650 kontakt
Tuk (máslo, tuky), volný tuk přímá extrakce 420 kontakt
Tukuprostá kakaová sušina HPLC 1625 kontakt
Vitamín C HPLC 1450 kontakt
Vitamíny v potravinách subdodávka kontakt
Vláknina dietární (TDF) enzymaticko-gravimetrická metoda 2600 kontakt
Vyšší alkoholy a aldehydy GC od 1600 kontakt