CS EN

Potraviny

Potraviny

Mikrobiologie

Mikrobiologie

Hygiena výroby

Hygiena výroby

Výživové hodnoty

Výživové hodnoty

Alergeny

Alergeny

Kontaminanty

Kontaminanty

Rezidua léčiv

Rezidua léčiv

Přídatné látky

Přídatné látky

Falšování

Falšování

Název Průkaz Metoda Typ vzorku Kontakt
Beta karoten subdodávka kontakt
Bílkoviny dle Kjeldahla kontakt
Cukry - mono a disacharidy HPLC kontakt
Energetická hodnota výpočet kontakt
Inulin subdodávka kontakt
Mastné kyseliny GC kontakt
Minerální látky ICP-MS, ICP-OES kontakt
Nasycené mastné kyseliny GC kontakt
Polyalkoholy HPLC kontakt
Profil mastných kyselin v tuku GC kontakt
Sacharidy dopočet kontakt
Sůl (Na) z obsahu sodíku kontakt
Tuk extrakčně po hydrolýze kontakt
Vitamín C HPLC kontakt
Vitamíny v potravinách subdodávka kontakt
Vláknina dietární (TDF) enzymaticko-gravimetrická metoda kontakt