Název | Průkaz | Metoda | Typ vzorku | Kontakt |
---|---|---|---|---|
Beta karoten | subdodávka | kontakt | ||
Bílkoviny | dle Kjeldahla | kontakt | ||
Cukry - mono a disacharidy | HPLC | kontakt | ||
Energetická hodnota | výpočet | kontakt | ||
Inulin | subdodávka | kontakt | ||
Mastné kyseliny | GC | kontakt | ||
Minerální látky | ICP-MS, ICP-OES | kontakt | ||
Nasycené mastné kyseliny | GC | kontakt | ||
Polyalkoholy | HPLC | kontakt | ||
Profil mastných kyselin v tuku | GC | kontakt | ||
Sacharidy | dopočet | kontakt | ||
Sůl (Na) | z obsahu sodíku | kontakt | ||
Tuk | extrakčně po hydrolýze | kontakt | ||
Vitamín C | HPLC | kontakt | ||
Vitamíny v potravinách | subdodávka | kontakt | ||
Vláknina dietární (TDF) | enzymaticko-gravimetrická metoda | kontakt |