Potraviny

Potraviny

Mikrobiologie

Mikrobiologie

Hygiena výroby

Hygiena výroby

Výživové hodnoty

Výživové hodnoty

Alergeny

Alergeny

Kontaminanty

Kontaminanty

Rezidua léčiv

Rezidua léčiv

Přídatné látky

Přídatné látky

Falšování

Falšování

Název Průkaz Metoda Cena / Kč Typ vzorku Kontakt
Beta karoten subdodávka 600 kontakt
Bílkoviny dle Kjeldahla 770 kontakt
Cukry - mono a disacharidy HPLC od 1450 kontakt
Energetická hodnota výpočet 50 - 4730 kontakt
Inulin subdodávka 2950 kontakt
Mastné kyseliny GC 2900 kontakt
Minerální látky ICP-MS, ICP-OES od 700 kontakt
Nasycené mastné kyseliny GC 2900 kontakt
Polyalkoholy HPLC od 1450 kontakt
Profil mastných kyselin v tuku GC 2900 kontakt
Sacharidy dopočet 25 - 2105 kontakt
Sůl (Na) z obsahu sodíku 725 kontakt
Tuk extrakčně po hydrolýze 650 kontakt
Vitamín C HPLC 1450 kontakt
Vitamíny v potravinách subdodávka kontakt
Vláknina dietární (TDF) enzymaticko-gravimetrická metoda 2600 kontakt