Název | Průkaz | Metoda | Cena / Kč | Typ vzorku | Kontakt |
---|---|---|---|---|---|
Beta karoten | subdodávka | 600 | kontakt | ||
Bílkoviny | dle Kjeldahla | 770 | kontakt | ||
Cukry - mono a disacharidy | HPLC | od 1450 | kontakt | ||
Energetická hodnota | výpočet | 50 - 4730 | kontakt | ||
Inulin | subdodávka | 2950 | kontakt | ||
Mastné kyseliny | GC | 2900 | kontakt | ||
Minerální látky | ICP-MS, ICP-OES | od 700 | kontakt | ||
Nasycené mastné kyseliny | GC | 2900 | kontakt | ||
Polyalkoholy | HPLC | od 1450 | kontakt | ||
Profil mastných kyselin v tuku | GC | 2900 | kontakt | ||
Sacharidy | dopočet | 25 - 2105 | kontakt | ||
Sůl (Na) | z obsahu sodíku | 725 | kontakt | ||
Tuk | extrakčně po hydrolýze | 650 | kontakt | ||
Vitamín C | HPLC | 1450 | kontakt | ||
Vitamíny v potravinách | subdodávka | kontakt | |||
Vláknina dietární (TDF) | enzymaticko-gravimetrická metoda | 2600 | kontakt |