E-SHOP
ZÁKAZNICKÝ PORTÁL
MENU
O NÁS
STATUS
HISTORIE
ORGANIZAČNÍ STRUKTURA
AKREDITACE ZKUŠEBNÍ LABORATOŘE
REFERENČNÍ LABORATOŘE
KONTROLNÍ LABORATOŘ MEDIKOVANÝCH KRMIV
REGISTROVANÁ LABORATOŘ GMP+ B11
EKONOMICKÉ INFORMACE
PROTIKORUPČNÍ OPATŘENÍ
KARIÉRA
NABÍDKA MAJETKU
NAŠE SLUŽBY
NABÍDKA A CENY VYŠETŘENÍ
SVOZ VZORKŮ
PORADENSTVÍ
PÉČE O ZÁKAZNÍKY
KONFERENČNÍ CENTRUM
CERTIFIKACE PRODUKTŮ
ODDĚLENÍ
ODDĚLENÍ VIROLOGIE
ODDĚLENÍ BAKTERIOLOGIE
ODDĚLENÍ PATOLOGIE A PARAZITOLOGIE
ODDĚLENÍ HYGIENY POTRAVIN
ODDĚLENÍ CHEMIE
ODDĚLENÍ MOLEKULÁRNÍ BIOLOGIE
KONTAKTY
CENÍKY
CENÍK VYŠETŘENÍ
DOPRAVA A PŘÍJEM VZORKŮ
NAŠE SVOZNÉ LINKY
MAPA SVOZNÝCH LINEK
JÍZDNÍ ŘÁDY SVOZNÝCH LINEK
DOPORUČENÝ ODBĚR VZORKŮ
PŘÍJEM VZORKŮ K VYŠETŘENÍ
FORMULÁŘE OBJEDNÁVEK VYŠETŘENÍ
CERTIFIKACE
CERTIFIKACE
+420 567 143 111
info@svujihlava.cz
Potraviny
Mikrobiologie
Hygiena výroby
Výživové hodnoty
Alergeny
Kontaminanty
Rezidua léčiv
Přídatné látky
Falšování
VYŠETŘENÍ ZVÍŘAT
SKOT
RESPIRAČNÍ SYSTÉM
TRÁVICÍ SOUSTAVA
REPRODUKCE
MASTITIDY
VÝŽIVA, METABOLISMUS A INTOXIKACE
POHYBOVÝ APARÁT
NERVOVÝ SYSTÉM
KOŽNÍ ONEMOCNĚNÍ
KONTROLA NÁKAZ
OVCE A KOZY
RESPIRAČNÍ SYSTÉM
TRÁVICÍ SOUSTAVA
REPRODUKCE
MASTITIDY
VÝŽIVA, METABOLISMUS A INTOXIKACE
POHYBOVÝ APARÁT
NERVOVÝ SYSTÉM
KOŽNÍ ONEMOCNĚNÍ
KONTROLA NÁKAZ
PRASATA
RESPIRAČNÍ SYSTÉM
TRÁVICÍ SOUSTAVA
REPRODUKCE
VÝŽIVA, METABOLISMUS A INTOXIKACE
POHYBOVÝ APARÁT
NERVOVÝ SYSTÉM
KOŽNÍ ONEMOCNĚNÍ
KONTROLA NÁKAZ
DRŮBEŽ
VIROVÁ ONEMOCNĚNÍ
BAKTERIÁLNÍ ONEMOCNĚNÍ
PARAZITÁRNÍ ONEMOCNĚNÍ
MYKÓZY
REPRODUKCE
POHYBOVÝ APARÁT
NERVOVÝ SYSTÉM
VÝŽIVA, METABOLISMUS A INTOXIKACE
KONTROLA VAKCINACE
KONTROLA NÁKAZ
KONĚ
RESPIRAČNÍ SYSTÉM
TRÁVICÍ SOUSTAVA
REPRODUKCE
VÝŽIVA, METABOLISMUS A INTOXIKACE
NERVOVÝ SYSTÉM
KOŽNÍ ONEMOCNĚNÍ
KONTROLA NÁKAZ
RYBY
VIROVÉ CHOROBY
BAKTERIÁLNÍ CHOROBY
PLÍSŇOVÉ CHOROBY
PARAZITÁRNÍ CHOROBY
OTRAVY
VČELY
CHOROBY VČELÍHO PLODU
CHOROBY DOSPĚLÝCH VČEL
OTRAVY
PSI A KOČKY
RESPIRAČNÍ SYSTÉM
TRÁVICÍ SOUSTAVA
REPRODUKCE
VÝŽIVA, METABOLISMUS A INTOXIKACE
DERMATOLOGIE A ONEMOCNĚNÍ UŠÍ
POHYBOVÝ APARÁT
NERVOVÝ SYSTÉM
PARAZITÓZY
MULTISYSTÉMOVÉ ONEMOCNĚNÍ
OSTATNÍ
ZOO A HOBBY ZVÍŘATA
VOLNĚ ŽIJÍCÍ ZVÍŘATA
ANALÝZY POTRAVIN
Potraviny
Maso a masné výrobky
mikrobiologická vyšetření
parazitologické a histologické vyšetření
aktivita vody
senzorická analýza
nutriční hodnoty a složení výrobků
alergeny
kontaminující látky
rezidua veterinárních léčiv
přídatné látky
falšování
Ryby a rybí výrobky
mikrobiologická vyšetření
parazitologická vyšetření
senzorická analýza
nutriční hodnoty a složení výrobků
alergeny
kontaminující látky
rezidua veterinárních léčiv
přídatné látky
falšování
Mléko a mléčné výrobky
mikrobiologická vyšetření
mikroorganismy mléčného kysání
průkaz stafylokokových enterotoxinů
senzorická analýza
nutriční hodnoty a složení výrobků
alergeny
kontaminující látky
rezidua veterinárních léčiv
přídatné látky
falšování
Vejce a výrobky z vajec
mikrobiologická vyšetření
senzorická analýza
nutriční hodnoty a složení výrobků
alergeny
kontaminující látky
rezidua veterinárních léčiv
přídatné látky
falšování
Med
mikrobiologická vyšetření
mor včelího plodu (Paenibacillus larvae)
senzorická analýza
jakostní parametry dle Vyhlášky č. 76/2003 Sb.
kontaminující látky
rezidua veterinárních léčiv
falšování
Ostatní potraviny a suroviny
mikrobiologická vyšetření
senzorická analýza
nutriční hodnoty a složení výrobků
alergeny
kontaminující látky
mykotoxiny
přídatné látky
falšování
GMO
Mikrobiologie
Indikátorové a ostatní mikroorganismy
Kulturní mikroorganismy
Rychlé metody stanovení patogenů
Termostatová zkouška
Hygiena výroby
Stěry z výrobního prostředí
JUT – jatečně upravená těla
KÚD – kontrola účinnosti dezinfekce před naskladněním zvířat
Měření stájového klimatu
Výživové hodnoty
Energetická hodnota
Tuky
Mastné kyseliny
Sacharidy
Cukry
Polyalkoholy
Vláknina
Bílkoviny
Sůl
Vitamíny a minerální látky
Alergeny
Lepek
Sója
Arašídy
Mandle
Lískové ořechy
Vlašské ořechy
Kešu
Vejce
Hořčice
Lupina
Mléko
Sezam
Oxid siřičitý a siřičitany
Laktóza
Celer
Ryby
Korýši a měkkýši
Kontaminanty
Dusičnany
Těžké kovy
Pesticidy a PCB
Mykotoxiny
Procesní kontaminanty
Rezidua léčiv
Antibiotika a chemoterapeutika
Antiparazitika
Antikokcidika
Nesteroidní protizánětlivá léčiva (NSAIDs)
Přídatné látky
Syntetická potravinářská barviva
Konzervační látky
Sladidla
Antioxidanty
Kyseliny
Tavicí soli
Chuťové látky
Falšování
Identita mléčného tuku
Obsah masa
Průkaz strojně odděleného masa
Druhové určení masa
Určení pohlaví skotu
Volná voda v drůbeži
Obsah rybího masa
Čistá hmotnost potravin
GMO
Druhové určení rostlin
Obsah vajec, vaječného žloutku
Kakao (tukuprostá kakaová sušina)
KRMIVA A VODY
Zdravotní nezávadnost
Mikrobiologická vyšetření
Mykologická vyšetření
Mykotoxiny
Chemická vyšetření
Jakostní parametry
Kontaminanty
Těžké kovy
Pesticidy a PCB
Mykotoxiny
GMO
GMP+
Medikovaná krmiva
Komposty, digestáty
Vody
Pitná voda
Napájecí voda
Povrchová voda
Odpadní voda
GENETIKA A MOLEKULÁRNÍ DIAGNOSTIKA
GMO
obecný průkaz GM plodin
kukuřice
sója
rýže
řepka olejka
Genotypizace ovcí
Druhová identifikace DNA
rostlinná DNA
živočišná DNA
Ověření původu
ovce
skot
Kontrola zdraví zvířat
přežvýkavci
prasata
drůbež
ryby
koně
ostatní
Kontrola kvality krmiv a potravin
GMO
alergeny
druhová identifikace obratlovců
druhová identifikace rostlin
určení pohlaví skotu
virové nákazy
bakteriální nákazy
VYŠETŘENÍ KOSMETIKY
Dle ISO norem
Dle požadavků zadavatele
TOXIKOLOGIE A BIOCHEMIE
Toxikologie
Biochemie
Hledat v kategorii nutriční hodnoty a složení výrobků
Hledat ve všech kategoriích
export pdf
Název
Průkaz
Metoda
Cena / Kč
Typ vzorku
Kontakt
Aktivita alkalické fosfatázy
fluorimetrie
870
kontakt
Aktivita peroxidázy
Storchova zkouška
75
kontakt
Amoniak, celkové těkavé dusíkaté báze (TVBN, ABVT)
volumetrie po destilaci
470
kontakt
Anisidinové číslo tuku
fotometrie
570
kontakt
Anisidinové číslo tuku (potraviny a krmiva)
fotometrie
990
kontakt
Bílkoviny
dle Kjeldahla
770
kontakt
Bod mrznutí mléka
subdodávka
od 600
kontakt
Cholesterol
GC
2050
kontakt
Číslo kyselosti tuku (volné mastné kyseliny )- potraviny a krmiva
volumetrie
660
kontakt
Číslo kyselosti tuku (volné mastné kyseliny )- tuky a oleje
volumetrie
240
kontakt
Číslo zmýdelnění (tuky, oleje)
titračně
240
kontakt
Čistá hmotnost balení - nesnadno oddělitelný obsah
gravimetrie
350
kontakt
Čistá hmotnost balení - snadno oddělitelný obsah
gravimetrie
150
kontakt
Cukry - mono a disacharidy
HPLC
od 1450
kontakt
Energetická hodnota
výpočet
50 - 4730
kontakt
Hmotnost pevného podílu - nesnadno oddělitelný obsah
gravimetrie
600
kontakt
Hmotnost pevného podílu - snadno oddělitelný obsah
gravimetrie
350
kontakt
Inulin
subdodávka
2950
kontakt
Jódové číslo tuku
titračně
240
kontakt
Jódové číslo tuku (potravina a krmiva)
titračně
660
kontakt
Mastné kyseliny
GC
2900
kontakt
Minerály a prvky o vyšší koncentraci (Cu, Fe, Mn, Zn, Ca, Mg, Na, K, P, S)
ICP-OES
od 700
kontakt
Nasycené mastné kyseliny
GC
2900
kontakt
Netuky v másle
gravimetrie
560
kontakt
Nezmýdelnitelné látky
gravimetrie
280
kontakt
Nutriční hodnoty potravin (rozsah BIG 4)
více analýz
2000
kontakt
Nutriční hodnoty potravin (rozsah BIG 7)
více analýz
7000
kontakt
Nutriční hodnoty potravin (rozsah BIG 8)
více analýz
9500
kontakt
Peroxidové číslo tuku (potraviny a krmiva)
volumetrie
660
kontakt
Peroxidové číslo tuku (tuky, oleje)
volumetrie
240
kontakt
Peroxidové číslo v másle
subdodávka
od 950
kontakt
pH
potenciometrie
120
kontakt
Polyalkoholy
HPLC
od 1450
kontakt
Popel
gravimetrie
390
kontakt
Profil mastných kyselin v tuku
GC
2900
kontakt
Průkaz cizího tuku v mléčném tuku
GC
2900
kontakt
Sacharidy
dopočet
25 - 2105
kontakt
Sitosterol, stigmasterol, stigmastanol
GC
od 1850
kontakt
Sůl (chloridy)
argentometrie
320
kontakt
Sůl (Na)
z obsahu sodíku
725
kontakt
Sušina tukuprostá, tuk v sušině
výpočet
25 - 920
kontakt
Sušina, voda, vlhkost
gravimetrie
270
kontakt
Thiobarbiturové číslo tuku
kolorimetrie
80
kontakt
Thiobarbiturové číslo tuku (potraviny a krmiva)
kolorimetrie
500
kontakt
Titrační kyselost
volumetrie
165
kontakt
Tuk
extrakčně po hydrolýze
650
kontakt
Tuk (máslo, tuky), volný tuk
přímá extrakce
420
kontakt
Tuk butyrometricky
butyrometricky
200
kontakt
Vitamín C
HPLC
1450
kontakt
Vitamíny v potravinách
subdodávka
kontakt
Vláknina dietární (TDF)
enzymaticko-gravimetrická metoda
2600
kontakt
WPNI
turbidimetrie
350
kontakt
Přihlášení
×
Registrace
Zapomenuté heslo
Přihlásit