Aerobní sporuláty
|
|
kultivační metoda - SOP |
169 |
|
kontakt
|
Aerobní termofilní mikroorganismy
|
|
kultivační metoda - SOP |
169 |
|
kontakt
|
Aerobní termofilní sporuláty
|
|
kultivační metoda - SOP |
169 |
|
kontakt
|
Akrylamid
|
|
HPLC/MS/MS |
4200 |
|
kontakt
|
Amoniak, celkové těkavé dusíkaté báze (TVBN, ABVT)
|
|
volumetrie po destilaci |
470 |
|
kontakt
|
Anaerobní plynotvorné bakterie
|
|
kultivační metoda - SOP |
64 |
|
kontakt
|
Anaerobní termofilní sporuláty
|
|
kultivační metoda - SOP |
196 |
|
kontakt
|
Anisidinové číslo tuku
|
|
fotometrie |
570 |
|
kontakt
|
Anisidinové číslo tuku (potraviny a krmiva)
|
|
fotometrie |
990 |
|
kontakt
|
Arašídy alergen
|
|
ELISA kvantitativní |
1150 |
|
kontakt
|
Bacillus cereus
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
169 |
|
kontakt
|
Bakterie mléčného kvašení
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
169 |
|
kontakt
|
Barvivo E 120 - množství
|
|
HPLC/DAD |
2950 |
|
kontakt
|
Bílkoviny
|
|
dle Kjeldahla |
770 |
|
kontakt
|
Biogenní aminy
|
|
HPLC |
od 2550 |
|
kontakt
|
Campylobacter spp. (počet/průkaz)
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
498 |
|
kontakt
|
Celer
|
NK |
Real-time PCR |
1700 |
|
kontakt
|
Celkový počet mikroorganizmů
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
169 |
|
kontakt
|
Chinin
|
|
HPLC |
1750 |
|
kontakt
|
Chlorované pesticidy
|
|
GC |
od 1850 |
|
kontakt
|
Cholesterol
|
|
GC |
2050 |
|
kontakt
|
Číslo kyselosti tuku (volné mastné kyseliny )- potraviny a krmiva
|
|
volumetrie |
660 |
|
kontakt
|
Číslo kyselosti tuku (volné mastné kyseliny )- tuky a oleje
|
|
volumetrie |
240 |
|
kontakt
|
Číslo zmýdelnění (tuky, oleje)
|
|
titračně |
240 |
|
kontakt
|
Čistá hmotnost balení - nesnadno oddělitelný obsah
|
|
gravimetrie |
350 |
|
kontakt
|
Čistá hmotnost balení - snadno oddělitelný obsah
|
|
gravimetrie |
150 |
|
kontakt
|
Čistá hmotnost, glazura u mražených ryb
|
|
gravimetrie |
600 |
|
kontakt
|
Clostridium perfringens
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
169 |
|
kontakt
|
Cukry - mono a disacharidy
|
|
HPLC |
od 1450 |
|
kontakt
|
Cyklamát, kyselina cyklamová
|
|
HPLC |
1450 |
|
kontakt
|
Detekce DNA lososa obecného
|
NK |
Real-time PCR |
1650 |
|
kontakt
|
Dioxiny, PCB s dioxinovým efektem
|
|
subdodávka |
15000 |
|
kontakt
|
Energetická hodnota
|
|
výpočet |
50 - 4730 |
|
kontakt
|
Enterobacteriaceae (počet/průkaz)
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
169 |
|
kontakt
|
Escherichia coli - detekce virulentních faktorů STEC
|
NK |
Multiplex PCR |
726 |
|
kontakt
|
Escherichia coli - počty
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
255 |
|
kontakt
|
Escherichia coli - průkaz
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
169 |
|
kontakt
|
Escherichia coli O157
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
990 |
|
kontakt
|
Etanol nízké hodnoty
|
|
GC |
1600 |
|
kontakt
|
Histamin
|
|
HPLC |
od 2550 |
|
kontakt
|
Hmotnost pevného podílu - nesnadno oddělitelný obsah
|
|
gravimetrie |
600 |
|
kontakt
|
Hmotnost pevného podílu - snadno oddělitelný obsah
|
|
gravimetrie |
350 |
|
kontakt
|
Hořčice alergen
|
|
ELISA kvantitativní |
1150 |
|
kontakt
|
Identifikace inhibiční látky
|
|
HPLC/MS/MS |
6950 |
|
kontakt
|
Inulin
|
|
subdodávka |
2950 |
|
kontakt
|
Jódové číslo tuku
|
|
titračně |
240 |
|
kontakt
|
Jódové číslo tuku (potravina a krmiva)
|
|
titračně |
660 |
|
kontakt
|
Kasein alergen
|
|
ELISA kvantitativní |
1250 |
|
kontakt
|
Kešu ořechy alergen
|
|
ELISA kvantitativní |
1250 |
|
kontakt
|
Koagulázopozitivní stafylokoky (Staphylococcus aureus) - počet
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
169 |
|
kontakt
|
Koagulázopozitivní stafylokoky (Staphylococcus aureus) průkaz
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
328 |
|
kontakt
|
Koliformní baktérie (počet/průkaz)
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
169 |
|
kontakt
|
Komplexní senzorické vyšetření
|
|
ČSN ISO |
375 |
|
kontakt
|
Konfirmace inhibiční látky
|
|
HPLC/MS/MS |
4200 |
|
kontakt
|
Korýši
|
NK |
Real-time PCR |
1650 |
|
kontakt
|
Kyselina mléčná
|
|
GC |
1850 |
|
kontakt
|
Kyselina citrónová
|
|
HPLC |
1450 |
|
kontakt
|
Kyselina glutamová a glutamáty
|
|
HPLC |
1750 |
|
kontakt
|
Kyselina jantarová, mléčná,β-hydroxymáselné (kompletní stanovení)
|
|
GC |
2600 |
|
kontakt
|
Kyselina octová, propionová, mléčná, máselná
|
|
GC |
od 1600 |
|
kontakt
|
Kyselina propionová a octová
|
|
GC |
od 1600 |
|
kontakt
|
Kyselina sorbová, benzoová, parahydroxybenzooová
|
|
HPLC |
od 1450 |
|
kontakt
|
Laktóza
|
|
enzymaticky |
2100 |
|
kontakt
|
Lepek (gluten)
|
|
ELISA kvantitativní |
1000 |
|
kontakt
|
Lískové ořechy alergen
|
|
ELISA kvantitativní |
1150 |
|
kontakt
|
Listeria monocytogenes
|
NK |
PCR |
715 |
|
kontakt
|
Listeria monocytogenes
|
NK |
Multiplex PCR |
na dotaz |
|
kontakt
|
Listeria monocytogenes - kultivačně
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
502 |
|
kontakt
|
Listeria monocytogenes 3M
|
|
molekulární detekční systém 3M - SOP |
588 |
|
kontakt
|
Listeria spp. - 3M
|
|
molekulární detekční systém 3M - SOP |
588 |
|
kontakt
|
Listeria spp. - kultivačně
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
502 |
|
kontakt
|
Lupina alergen
|
|
ELISA kvantitativní |
1150 |
|
kontakt
|
Mandle alergen
|
|
ELISA kvantitativní |
1150 |
|
kontakt
|
Mastné kyseliny
|
|
GC |
2900 |
|
kontakt
|
Měkkýši
|
NK |
Real-time PCR |
1650 |
|
kontakt
|
Methylrtuť
|
|
subdodávka |
|
|
kontakt
|
Minerály a prvky o vyšší koncentraci (Cu, Fe, Mn, Zn, Ca, Mg, Na, K, P, S)
|
|
ICP-OES |
od 700 |
|
kontakt
|
Mléko alergen
|
|
ELISA kvantitativní |
1150 |
|
kontakt
|
Nasycené mastné kyseliny
|
|
GC |
2900 |
|
kontakt
|
Nezmýdelnitelné látky
|
|
gravimetrie |
280 |
|
kontakt
|
Nutriční hodnoty potravin (rozsah BIG 4)
|
|
více analýz |
2000 |
|
kontakt
|
Nutriční hodnoty potravin (rozsah BIG 7)
|
|
více analýz |
7000 |
|
kontakt
|
Nutriční hodnoty potravin (rozsah BIG 8)
|
|
více analýz |
9500 |
|
kontakt
|
Obsah rybího masa
|
|
více analýz |
2180 |
|
kontakt
|
Organofosforové pesticidy
|
|
GC |
od 1850 |
|
kontakt
|
Oxid siřičitý a siřičitany
|
|
volumetrie, gravimetrie |
495 - 510 |
|
kontakt
|
Parazitologické vyšetření svaloviny a orgánů na přítomnost tkáňových parazitů (Cysticercus spp., Sarcocystis spp.)
|
původce |
histopatologie |
550 |
|
kontakt
|
Parazitologické vyšetření svaloviny a orgánů na přítomnost tkáňových parazitů (Cysticercus spp., Sarcocystis spp.)
|
původce |
pitva, mikroskopie |
61 |
|
kontakt
|
Peroxidové číslo tuku (potraviny a krmiva)
|
|
volumetrie |
660 |
|
kontakt
|
Peroxidové číslo tuku (tuky, oleje)
|
|
volumetrie |
240 |
|
kontakt
|
Pesticidy - komplexní monitoring (chlorované, organofosfáty, pyretroidy)
|
|
GC |
5550 |
|
kontakt
|
pH
|
|
potenciometrie |
120 |
|
kontakt
|
Plísně a kvasinky - ne krmiva
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
169 |
|
kontakt
|
Polyalkoholy
|
|
HPLC |
od 1450 |
|
kontakt
|
Polyaromatické uhlovodíky (PAU, PAH)
|
|
HPLC |
od 2950 |
|
kontakt
|
Polychlorované bifenyly - PCB
|
|
GC, kongenerová analýza |
2900 |
|
kontakt
|
Polyfosfáty - množství
|
|
ICP-OES, Kjeldahl |
1465 |
|
kontakt
|
Polyfosfáty - přítomnost
|
|
TLC |
500 |
|
kontakt
|
Popel
|
|
gravimetrie |
390 |
|
kontakt
|
Profil mastných kyselin v tuku
|
|
GC |
2900 |
|
kontakt
|
Průkaz stafylokokových enterotoxinů
|
|
ELFA kvalitativní |
1640 |
|
kontakt
|
Pseudomonas aeruginosa
|
|
kultivační metoda - SOP |
169 |
|
kontakt
|
Pseudomonas spp.
|
|
kultivační metoda - SOP |
169 |
|
kontakt
|
psychrotrofní mikroorganismy
|
|
kultivační metoda - ČSN ISO |
169 |
|
kontakt
|
Pyretroidy
|
|
GC |
od 2050 |
|
kontakt
|
Radioaktivita Cs134, Cs137
|
|
subdodávka |
850 |
|
kontakt
|
Radioaktivita Sr90
|
|
subdodávka |
od 7600 |
|
kontakt
|
Rezidua inhibičních látek (RIL) - plotnová metoda
|
|
plotnová metoda |
480 - 635 |
|
kontakt
|
Rezidua veterinárních léčiv - antibiotika a chemoterapeutika
|
|
HPLC/MS/MS |
4200 - 6950 |
|
kontakt
|
Rezidua veterinárních léčiv - antiparazitika - avermektiny
|
|
HPLC/MS/MS |
4200 |
|
kontakt
|
Rezidua veterinárních léčiv - malachitová zeleň a další barviva
|
|
HPLC/MS/MS |
od 5200 |
|
kontakt
|
Rtuť (Hg)
|
|
AMA - 254 |
420 |
|
kontakt
|
Ryba
|
NK |
Real-time PCR |
1100 |
|
kontakt
|
Sacharidy
|
|
dopočet |
25 - 2105 |
|
kontakt
|
Sacharin, aspartam, acesulfam K
|
|
HPLC |
od 1450 |
|
kontakt
|
Salmonella spp. - 3M
|
|
molekulární detekční systém 3M - SOP |
439 |
|
kontakt
|
Salmonella spp. - kultivačně
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
330 |
|
kontakt
|
Salmonella spp. metodou ELISA
|
|
ELISA kvalitativní |
290 |
|
kontakt
|
Sezam alergen
|
|
ELISA kvantitativní |
1250 |
|
kontakt
|
Sitosterol, stigmasterol, stigmastanol
|
|
GC |
od 1850 |
|
kontakt
|
Sója alergen
|
|
ELISA kvantitativní |
1150 |
|
kontakt
|
Sorbitol, maltitol
|
|
HPLC |
od 1450 |
|
kontakt
|
Stanovení ochranné atmosféry
|
|
|
312 |
|
kontakt
|
Sůl (chloridy)
|
|
argentometrie |
320 |
|
kontakt
|
Sůl (Na)
|
|
z obsahu sodíku |
725 |
|
kontakt
|
sulfitredukující klostridia
|
|
kultivační metoda - ČSN ISO |
169 |
|
kontakt
|
Sušina, voda, vlhkost
|
|
gravimetrie |
270 |
|
kontakt
|
Syntetická potravinářská barviva - množství
|
|
HPLC |
od 1450 |
|
kontakt
|
Syntetická potravinářská barviva - přítomnost
|
|
TLC/identifikace |
500 |
|
kontakt
|
Taxonomické určení parazita ( u vzorků dodaných pro tento účel)
|
původce |
pitva, mikroskopie |
330 |
|
kontakt
|
Termostatová zkouška
|
|
ČSN |
19 |
|
kontakt
|
Těžké kovy - kontaminanty (Cd, Co, Cr, Cu, Fe, Mn, Ni, Pb, Zn, Sn, Al, As, Se)
|
|
ICP-MS |
od 1000 |
|
kontakt
|
Thiobarbiturové číslo tuku
|
|
kolorimetrie |
80 |
|
kontakt
|
Thiobarbiturové číslo tuku (potraviny a krmiva)
|
|
kolorimetrie |
500 |
|
kontakt
|
Titrační kyselost
|
|
volumetrie |
165 |
|
kontakt
|
Toxaphen
|
|
CG |
2900 |
|
kontakt
|
Tuk
|
|
extrakčně po hydrolýze |
650 |
|
kontakt
|
Tuk (máslo, tuky), volný tuk
|
|
přímá extrakce |
420 |
|
kontakt
|
Vejce alergen
|
|
ELISA kvantitativní |
1150 |
|
kontakt
|
Vibrio spp.
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
330 |
|
kontakt
|
Vitamín C
|
|
HPLC |
1450 |
|
kontakt
|
Vitamíny v potravinách
|
|
subdodávka |
|
|
kontakt
|
Vláknina dietární (TDF)
|
|
enzymaticko-gravimetrická metoda |
2600 |
|
kontakt
|
Vlašské ořechy alergen
|
|
ELISA kvantitativní |
1250 |
|
kontakt
|
Yersinia enterocolytica
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
330 |
|
kontakt
|