CS EN

Potraviny

Potraviny

Mikrobiologie

Mikrobiologie

Hygiena výroby

Hygiena výroby

Výživové hodnoty

Výživové hodnoty

Alergeny

Alergeny

Kontaminanty

Kontaminanty

Rezidua léčiv

Rezidua léčiv

Přídatné látky

Přídatné látky

Falšování

Falšování

Název Průkaz Metoda Typ vzorku Kontakt
Amoniak, celkové těkavé dusíkaté báze (TVBN, ABVT) volumetrie po destilaci kontakt
Anisidinové číslo tuku fotometrie kontakt
Anisidinové číslo tuku (potraviny a krmiva) fotometrie kontakt
Bílkoviny dle Kjeldahla kontakt
Cholesterol GC kontakt
Číslo kyselosti tuku (volné mastné kyseliny )- potraviny a krmiva volumetrie kontakt
Číslo kyselosti tuku (volné mastné kyseliny )- tuky a oleje volumetrie kontakt
Číslo zmýdelnění (tuky, oleje) titračně kontakt
Čistá hmotnost balení - nesnadno oddělitelný obsah gravimetrie kontakt
Čistá hmotnost balení - snadno oddělitelný obsah gravimetrie kontakt
Čistá hmotnost, glazura u mražených ryb gravimetrie kontakt
Cukry - mono a disacharidy HPLC kontakt
Energetická hodnota výpočet kontakt
Hmotnost pevného podílu - nesnadno oddělitelný obsah gravimetrie kontakt
Hmotnost pevného podílu - snadno oddělitelný obsah gravimetrie kontakt
Inulin subdodávka kontakt
Jódové číslo tuku titračně kontakt
Jódové číslo tuku (potravina a krmiva) titračně kontakt
Mastné kyseliny GC kontakt
Minerály a prvky o vyšší koncentraci (Cu, Fe, Mn, Zn, Ca, Mg, Na, K, P, S) ICP-OES kontakt
Nasycené mastné kyseliny GC kontakt
Nezmýdelnitelné látky gravimetrie kontakt
Nutriční hodnoty potravin (rozsah BIG 4) více analýz kontakt
Nutriční hodnoty potravin (rozsah BIG 7) více analýz kontakt
Nutriční hodnoty potravin (rozsah BIG 8) více analýz kontakt
Obsah rybího masa více analýz kontakt
Peroxidové číslo tuku (potraviny a krmiva) volumetrie kontakt
Peroxidové číslo tuku (tuky, oleje) volumetrie kontakt
pH potenciometrie kontakt
Polyalkoholy HPLC kontakt
Popel gravimetrie kontakt
Profil mastných kyselin v tuku GC kontakt
Sacharidy dopočet kontakt
Sitosterol, stigmasterol, stigmastanol GC kontakt
Sůl (chloridy) argentometrie kontakt
Sůl (Na) z obsahu sodíku kontakt
Sušina, voda, vlhkost gravimetrie kontakt
Thiobarbiturové číslo tuku kolorimetrie kontakt
Thiobarbiturové číslo tuku (potraviny a krmiva) kolorimetrie kontakt
Titrační kyselost volumetrie kontakt
Tuk extrakčně po hydrolýze kontakt
Tuk (máslo, tuky), volný tuk přímá extrakce kontakt
Vitamín C HPLC kontakt
Vitamíny v potravinách subdodávka kontakt
Vláknina dietární (TDF) enzymaticko-gravimetrická metoda kontakt