Amoniak, celkové těkavé dusíkaté báze (TVBN, ABVT)
|
|
volumetrie po destilaci |
420 |
|
kontakt
|
Anisidinové číslo tuku
|
|
fotometrie |
520 |
|
kontakt
|
Anisidinové číslo tuku (potraviny a krmiva)
|
|
fotometrie |
900 |
|
kontakt
|
Arašídy alergen
|
|
ELISA kvantitativní |
1100 |
|
kontakt
|
Bacillus cereus
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
159 - 242 |
|
kontakt
|
Barvivo E 120 - množství
|
|
HPLC/DAD |
2700 |
|
kontakt
|
Bílkoviny
|
|
dle Kjeldahla |
700 |
|
kontakt
|
Celer
|
NK |
Real-time PCR |
1600 |
|
kontakt
|
Celkový počet mikroorganizmů
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
159 |
|
kontakt
|
Chinin
|
|
HPLC |
1600 |
|
kontakt
|
Chlorované pesticidy
|
|
GC |
od 1650 |
|
kontakt
|
Cholesterol
|
|
GC |
1850 |
|
kontakt
|
Číslo kyselosti tuku (volné mastné kyseliny )- potraviny a krmiva
|
|
volumetrie |
590 |
|
kontakt
|
Číslo kyselosti tuku (volné mastné kyseliny )- tuky a oleje
|
|
volumetrie |
210 |
|
kontakt
|
Číslo zmýdelnění (tuky, oleje)
|
|
titračně |
210 |
|
kontakt
|
Čistá hmotnost balení - nesnadno oddělitelný obsah
|
|
gravimetrie |
300 |
|
kontakt
|
Čistá hmotnost balení - snadno oddělitelný obsah
|
|
gravimetrie |
100 |
|
kontakt
|
Cukry - mono a disacharidy
|
|
HPLC |
od 1300 |
|
kontakt
|
Cyklamát, kyselina cyklamová
|
|
HPLC |
1300 |
|
kontakt
|
Dioxiny, PCB s dioxinovým efektem
|
|
subdodávka |
15000 |
|
kontakt
|
Energetická hodnota
|
|
výpočet |
40 - 4380 |
|
kontakt
|
Enterobacteriaceae (počet/průkaz)
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
159 - 242 |
|
kontakt
|
Escherichia coli - počty
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
255 - 413 |
|
kontakt
|
Escherichia coli - průkaz
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
159 - 477 |
|
kontakt
|
Escherichia coli O157
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
945 - 1411 |
|
kontakt
|
Etanol nízké hodnoty
|
|
GC |
1450 |
|
kontakt
|
Fipronil
|
|
GC |
2700 |
|
kontakt
|
Fosfáty (fosforečnany)
|
|
ICP-OES |
620 |
|
kontakt
|
Hmotnost pevného podílu - nesnadno oddělitelný obsah
|
|
gravimetrie |
500 |
|
kontakt
|
Hmotnost pevného podílu - snadno oddělitelný obsah
|
|
gravimetrie |
300 |
|
kontakt
|
Hořčice alergen
|
|
ELISA kvantitativní |
1100 |
|
kontakt
|
Identifikace inhibiční látky
|
|
HPLC/MS/MS |
6600 |
|
kontakt
|
Inulin
|
|
subdodávka |
2950 |
|
kontakt
|
Jódové číslo tuku
|
|
titračně |
210 |
|
kontakt
|
Jódové číslo tuku (potravina a krmiva)
|
|
titračně |
590 |
|
kontakt
|
Kasein alergen
|
|
ELISA kvantitativní |
1210 |
|
kontakt
|
Kešu ořechy alergen
|
|
ELISA kvantitativní |
1210 |
|
kontakt
|
Koagulázopozitivní stafylokoky (Staphylococcus aureus) - počet
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
159 - 242 |
|
kontakt
|
Koagulázopozitivní stafylokoky (Staphylococcus aureus) průkaz
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
318 - 467 |
|
kontakt
|
Koliformní baktérie (počet/průkaz)
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
159 - 325 |
|
kontakt
|
Komplexní senzorické vyšetření
|
|
ČSN ISO |
375 |
|
kontakt
|
Konfirmace inhibiční látky
|
|
HPLC/MS/MS |
3850 |
|
kontakt
|
Korýši
|
NK |
Real-time PCR |
1500 |
|
kontakt
|
Kyselina mléčná
|
|
GC |
1650 |
|
kontakt
|
Kyselina glutamová a glutamáty
|
|
HPLC |
1600 |
|
kontakt
|
Kyselina jantarová, mléčná,β-hydroxymáselné (kompletní stanovení)
|
|
GC |
2600 |
|
kontakt
|
Kyselina octová, propionová, mléčná, máselná
|
|
GC |
od 1450 |
|
kontakt
|
Kyselina propionová a octová
|
|
GC |
od 1450 |
|
kontakt
|
Kyselina sorbová, benzoová, parahydroxybenzooová
|
|
HPLC |
od 1300 |
|
kontakt
|
Laktóza
|
|
enzymaticky |
1950 |
|
kontakt
|
Lepek (gluten)
|
|
ELISA kvantitativní |
960 |
|
kontakt
|
Lískové ořechy alergen
|
|
ELISA kvantitativní |
1100 |
|
kontakt
|
Listeria monocytogenes - kultivačně
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
502 - 695 |
|
kontakt
|
Listeria monocytogenes 3M
|
|
molekulární detekční systém 3M - SOP |
588 - 747 |
|
kontakt
|
Listeria spp. - 3M
|
|
molekulární detekční systém 3M - SOP |
588 - 1054 |
|
kontakt
|
Listeria spp. - imunomagnetická separace
|
|
kultivační metoda - SOP |
495 - 972 |
|
kontakt
|
Listeria spp. - kultivačně
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
502 - 968 |
|
kontakt
|
Listeria spp. - Vidas
|
|
VIDAS Lis |
493 - 959 |
|
kontakt
|
Lupina alergen
|
|
ELISA kvantitativní |
1100 |
|
kontakt
|
Mandle alergen
|
|
ELISA kvantitativní |
1100 |
|
kontakt
|
Mastné kyseliny
|
|
GC |
2600 |
|
kontakt
|
Měkkýši
|
NK |
Real-time PCR |
1500 |
|
kontakt
|
Minerály a prvky o vyšší koncentraci (Cu, Fe, Mn, Zn, Ca, Mg, Na, K, P, S)
|
|
ICP-OES |
od 600 |
|
kontakt
|
Mléko alergen
|
|
ELISA kvantitativní |
1100 |
|
kontakt
|
Nasycené mastné kyseliny
|
|
GC |
2600 |
|
kontakt
|
Nezmýdelnitelné látky
|
|
gravimetrie |
240 |
|
kontakt
|
Nutriční hodnoty potravin (rozsah BIG 4)
|
|
více analýz |
1930 |
|
kontakt
|
Nutriční hodnoty potravin (rozsah BIG 7)
|
|
více analýz |
6890 |
|
kontakt
|
Nutriční hodnoty potravin (rozsah BIG 8)
|
|
více analýz |
9340 |
|
kontakt
|
Obsah vajec, vaječného žloutku
|
|
více analýz |
1870 - 2510 |
|
kontakt
|
Organofosforové pesticidy
|
|
GC |
od 1650 |
|
kontakt
|
Oxid siřičitý a siřičitany
|
|
volumetrie, gravimetrie |
440 - 450 |
|
kontakt
|
Peroxidové číslo tuku (potraviny a krmiva)
|
|
volumetrie |
590 |
|
kontakt
|
Peroxidové číslo tuku (tuky, oleje)
|
|
volumetrie |
210 |
|
kontakt
|
Pesticidy - komplexní monitoring (chlorované, organofosfáty, pyretroidy)
|
|
GC |
5450 |
|
kontakt
|
pH
|
|
potenciometrie |
110 |
|
kontakt
|
Plísně a kvasinky - ne krmiva
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
159 - 242 |
|
kontakt
|
Polyalkoholy
|
|
HPLC |
od 1300 |
|
kontakt
|
Polychlorované bifenyly - PCB
|
|
GC, kongenerová analýza |
2600 |
|
kontakt
|
Popel
|
|
gravimetrie |
350 |
|
kontakt
|
Profil mastných kyselin v tuku
|
|
GC |
2600 |
|
kontakt
|
Průkaz stafylokokových enterotoxinů
|
|
ELFA kvalitativní |
1540 |
|
kontakt
|
psychrotrofní mikroorganismy
|
|
kultivační metoda - ČSN ISO |
159 - 242 |
|
kontakt
|
Pyretroidy
|
|
GC |
od 1850 |
|
kontakt
|
Radioaktivita Cs134, Cs137
|
|
subdodávka |
850 |
|
kontakt
|
Radioaktivita Sr90
|
|
subdodávka |
od 7600 |
|
kontakt
|
Rezidua inhibičních látek (RIL) - plotnová metoda
|
|
plotnová metoda |
440 - 575 |
|
kontakt
|
Rezidua veterinárních léčiv - antibiotika a chemoterapeutika
|
|
HPLC/MS/MS |
3850 - 6600 |
|
kontakt
|
Rezidua veterinárních léčiv - antikokcidika
|
|
HPLC/MS/MS |
3850 |
|
kontakt
|
Rezidua veterinárních léčiv - antiparazitika - avermektiny
|
|
HPLC/MS/MS |
3850 |
|
kontakt
|
Rezidua veterinárních léčiv - antiparazitika - benzimidazoly
|
|
HPLC/MS/MS |
3850 |
|
kontakt
|
Rtuť (Hg)
|
|
AMA - 254 |
380 |
|
kontakt
|
Ryba
|
NK |
Real-time PCR |
1000 |
|
kontakt
|
Sacharidy
|
|
dopočet |
20 - 1890 |
|
kontakt
|
Sacharin, aspartam, acesulfam K
|
|
HPLC |
od 1300 |
|
kontakt
|
Salmonella spp. - 3M
|
|
molekulární detekční systém 3M - SOP |
421 - 898 |
|
kontakt
|
Salmonella spp. - kultivačně
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
315 - 792 |
|
kontakt
|
Salmonella spp. - Vidas
|
|
Vidas - SOP |
387 - 853 |
|
kontakt
|
Sezam alergen
|
|
ELISA kvantitativní |
1210 |
|
kontakt
|
Sitosterol, stigmasterol, stigmastanol
|
|
GC |
od 1650 |
|
kontakt
|
Skořápky a podskořápkové blány
|
|
gravimetrie |
230 |
|
kontakt
|
Sója alergen
|
|
ELISA kvantitativní |
1100 |
|
kontakt
|
Sorbitol, maltitol
|
|
HPLC |
od 1300 |
|
kontakt
|
Stanovení ochranné atmosféry
|
|
|
292 |
|
kontakt
|
Sůl (chloridy)
|
|
argentometrie |
290 |
|
kontakt
|
Sůl (Na)
|
|
z obsahu sodíku |
620 |
|
kontakt
|
sulfitredukující klostridia
|
|
kultivační metoda - ČSN ISO |
159 - 325 |
|
kontakt
|
Sušina, voda, vlhkost
|
|
gravimetrie |
230 |
|
kontakt
|
Syntetická potravinářská barviva - množství
|
|
HPLC |
od 1300 |
|
kontakt
|
Syntetická potravinářská barviva - přítomnost
|
|
TLC/identifikace |
450 |
|
kontakt
|
Těžké kovy - kontaminanty (Cd, Co, Cr, Cu, Fe, Mn, Ni, Pb, Zn, Sn, Al, As, Se)
|
|
ICP-MS |
od 900 |
|
kontakt
|
Thiobarbiturové číslo tuku
|
|
kolorimetrie |
70 |
|
kontakt
|
Thiobarbiturové číslo tuku (potraviny a krmiva)
|
|
kolorimetrie |
450 |
|
kontakt
|
Titrační kyselost
|
|
volumetrie |
150 |
|
kontakt
|
Tuk
|
|
extrakčně po hydrolýze |
590 |
|
kontakt
|
Vitamín C
|
|
HPLC |
1300 |
|
kontakt
|
Vitamíny v potravinách
|
|
subdodávka |
|
|
kontakt
|
Vláknina dietární (TDF)
|
|
enzymaticko-gravimetrická metoda |
2450 |
|
kontakt
|
Vlašské ořechy alergen
|
|
ELISA kvantitativní |
1210 |
|
kontakt
|