Potraviny

Potraviny

Mikrobiologie

Mikrobiologie

Hygiena výroby

Hygiena výroby

Výživové hodnoty

Výživové hodnoty

Alergeny

Alergeny

Kontaminanty

Kontaminanty

Rezidua léčiv

Rezidua léčiv

Přídatné látky

Přídatné látky

Falšování

Falšování

Název Průkaz Metoda Cena / Kč Typ vzorku Kontakt
Arašídy alergen ELISA kvantitativní 1150 kontakt
Celer NK Real-time PCR 1700 kontakt
Hořčice alergen ELISA kvantitativní 1150 kontakt
Kasein alergen ELISA kvantitativní 1250 kontakt
Kešu ořechy alergen ELISA kvantitativní 1250 kontakt
Korýši NK Real-time PCR 1650 kontakt
Laktóza enzymaticky 2100 kontakt
Lepek (gluten) ELISA kvantitativní 1000 kontakt
Lískové ořechy alergen ELISA kvantitativní 1150 kontakt
Lupina alergen ELISA kvantitativní 1150 kontakt
Mandle alergen ELISA kvantitativní 1150 kontakt
Měkkýši NK Real-time PCR 1650 kontakt
Mléko alergen ELISA kvantitativní 1150 kontakt
Oxid siřičitý a siřičitany volumetrie, gravimetrie 495 - 510 kontakt
Ryba NK Real-time PCR 1100 kontakt
Sezam alergen ELISA kvantitativní 1250 kontakt
Sója alergen ELISA kvantitativní 1150 kontakt
Vlašské ořechy alergen ELISA kvantitativní 1250 kontakt