Potraviny

Potraviny

Mikrobiologie

Mikrobiologie

Hygiena výroby

Hygiena výroby

Výživové hodnoty

Výživové hodnoty

Alergeny

Alergeny

Kontaminanty

Kontaminanty

Rezidua léčiv

Rezidua léčiv

Přídatné látky

Přídatné látky

Falšování

Falšování

Název Průkaz Metoda Cena / Kč Typ vzorku Kontakt
Beta karoten subdodávka 600 kontakt
Bílkoviny dle Kjeldahla 635 kontakt
Cukry - mono a disacharidy HPLC od 1200 kontakt
Energetická hodnota výpočet 30 - 3930 kontakt
Mastné kyseliny GC 2400 kontakt
Minerální látky ICP-MS, ICP-OES od 560 kontakt
Nasycené mastné kyseliny GC 2400 kontakt
Polyalkoholy HPLC od 1200 kontakt
Profil mastných kyselin v tuku GC 2400 kontakt
Sacharidy dopočet 15 - 1700 kontakt
Sůl (Na) z obsahu sodíku 575 kontakt
Tuk extrakčně po hydrolýze 540 kontakt
Vitamín A subdodávka 450 kontakt
Vitamin B12 subdodávka 350 kontakt
Vitamin B9 (kyselina listová) subdodávka 350 kontakt
Vitamín C HPLC 1200 kontakt
Vitamín D subdodávka 1300 kontakt
Vitamín E subdodávka 450 kontakt
Vláknina dietární (TDF) enzymaticko-gravimetrická metoda 2200 kontakt