Potraviny

Potraviny

Mikrobiologie

Mikrobiologie

Hygiena výroby

Hygiena výroby

Výživové hodnoty

Výživové hodnoty

Alergeny

Alergeny

Kontaminanty

Kontaminanty

Rezidua léčiv

Rezidua léčiv

Přídatné látky

Přídatné látky

Falšování

Falšování

Název Průkaz Metoda Cena / Kč Typ vzorku Kontakt
Aktivita ureázy volumetrie 200 kontakt
Amoniak, celkové těkavé dusíkaté báze (TVBN, ABVT) volumetrie po destilaci 390 kontakt
Anisidinové číslo tuku fotometrie 480 kontakt
Anisidinové číslo tuku (potraviny a krmiva) fotometrie 830 kontakt
Bílkoviny dle Kjeldahla 635 kontakt
Celková mineralizace v nápojích gravimetrie 310 kontakt
Cholesterol GC 1700 kontakt
Číslo kyselosti tuku (volné mastné kyseliny )- potraviny a krmiva volumetrie 550 kontakt
Číslo kyselosti tuku (volné mastné kyseliny )- tuky a oleje volumetrie 200 kontakt
Číslo zmýdelnění (tuky, oleje) titračně 200 kontakt
Čistá hmotnost balení - nesnadno oddělitelný obsah gravimetrie 300 kontakt
Čistá hmotnost balení - snadno oddělitelný obsah gravimetrie 100 kontakt
Cukry - mono a disacharidy HPLC od 1200 kontakt
Energetická hodnota výpočet 30 - 3930 kontakt
Etanol v nápojích pyknometrie 410 kontakt
Hmotnost pevného podílu - nesnadno oddělitelný obsah gravimetrie 500 kontakt
Hmotnost pevného podílu - snadno oddělitelný obsah gravimetrie 300 kontakt
Jódové číslo tuku titračně 200 kontakt
Jódové číslo tuku (potravina a krmiva) titračně 550 kontakt
Kofein, teobromin HPLC od 1200 kontakt
Mastné kyseliny GC 2400 kontakt
Metanol v lihu a lihovinách GC od 1350 kontakt
Minerály a prvky o vyšší koncentraci (Cu, Fe, Mn, Zn, Ca, Mg, Na, K, P, S) ICP-OES od 560 kontakt
Morfin HPLC 4500 kontakt
Nasycené mastné kyseliny GC 2400 kontakt
Nerozpustné nečistoty gravimetrie 200 kontakt
Nezmýdelnitelné látky gravimetrie 220 kontakt
Nutriční hodnoty potravin (rozsah BIG 4) více analýz 1730 kontakt
Nutriční hodnoty potravin (rozsah BIG 7) více analýz 6305 kontakt
Nutriční hodnoty potravin (rozsah BIG 8) více analýz 8505 kontakt
Obsah kakaa HPLC 1315 kontakt
Obsah vajec, vaječného žloutku více analýz 1715 - 2305 kontakt
Obsah žloutku ve vaječných likérech fotometrie 790 kontakt
Peroxidové číslo tuku (potraviny a krmiva) volumetrie 550 kontakt
Peroxidové číslo tuku (tuky, oleje) volumetrie 200 kontakt
pH potenciometrie 100 kontakt
Polyalkoholy HPLC od 1200 kontakt
Popel gravimetrie 310 kontakt
Profil mastných kyselin v tuku GC 2400 kontakt
Sacharidy dopočet 15 - 1700 kontakt
Silice v koření volumetrie 410 kontakt
Sitosterol, stigmasterol GC od 1550 kontakt
Škrob v krmivech polarimetricky 180 kontakt
Sůl (chloridy) argentometrie 270 kontakt
Sůl (Na) z obsahu sodíku 575 kontakt
Sušina, voda, vlhkost gravimetrie 200 kontakt
Thiobarbiturové číslo tuku kolorimetrie 70 kontakt
Thiobarbiturové číslo tuku (potraviny a krmiva) kolorimetrie 420 kontakt
Titrační kyselost volumetrie 140 kontakt
Tuk extrakčně po hydrolýze 540 kontakt
Tuk (máslo, tuky), volný tuk přímá extrakce 350 kontakt
Tukuprostá kakaová sušina HPLC 1315 kontakt
Vitamín C HPLC 1200 kontakt
Vláknina dietární (TDF) enzymaticko-gravimetrická metoda 2200 kontakt
Vyšší alkoholy a aldehydy GC od 1350 kontakt