Potraviny

Potraviny

Mikrobiologie

Mikrobiologie

Hygiena výroby

Hygiena výroby

Výživové hodnoty

Výživové hodnoty

Alergeny

Alergeny

Kontaminanty

Kontaminanty

Rezidua léčiv

Rezidua léčiv

Přídatné látky

Přídatné látky

Falšování

Falšování

Název Průkaz Metoda Cena / Kč Typ vzorku Kontakt
Aktivita ureázy volumetrie 210 kontakt
Amoniak, celkové těkavé dusíkaté báze (TVBN, ABVT) volumetrie po destilaci 420 kontakt
Anisidinové číslo tuku fotometrie 520 kontakt
Anisidinové číslo tuku (potraviny a krmiva) fotometrie 900 kontakt
Bílkoviny dle Kjeldahla 700 kontakt
Celková mineralizace v nápojích gravimetrie 350 kontakt
Cholesterol GC 1850 kontakt
Číslo kyselosti tuku (volné mastné kyseliny )- potraviny a krmiva volumetrie 590 kontakt
Číslo kyselosti tuku (volné mastné kyseliny )- tuky a oleje volumetrie 210 kontakt
Číslo zmýdelnění (tuky, oleje) titračně 210 kontakt
Čistá hmotnost balení - nesnadno oddělitelný obsah gravimetrie 300 kontakt
Čistá hmotnost balení - snadno oddělitelný obsah gravimetrie 100 kontakt
Cukry - mono a disacharidy HPLC od 1300 kontakt
Energetická hodnota výpočet 40 - 4380 kontakt
Etanol v nápojích pyknometrie 450 kontakt
Hmotnost pevného podílu - nesnadno oddělitelný obsah gravimetrie 500 kontakt
Hmotnost pevného podílu - snadno oddělitelný obsah gravimetrie 300 kontakt
Inulin subdodávka 2950 kontakt
Jódové číslo tuku titračně 210 kontakt
Jódové číslo tuku (potravina a krmiva) titračně 590 kontakt
Kofein, teobromin HPLC od 1300 kontakt
Mastné kyseliny GC 2600 kontakt
Metanol v lihu a lihovinách GC od 1450 kontakt
Minerály a prvky o vyšší koncentraci (Cu, Fe, Mn, Zn, Ca, Mg, Na, K, P, S) ICP-OES od 600 kontakt
Morfin HPLC 4950 kontakt
Nasycené mastné kyseliny GC 2600 kontakt
Nerozpustné nečistoty gravimetrie 240 - 610 kontakt
Nezmýdelnitelné látky gravimetrie 240 kontakt
Nutriční hodnoty potravin (rozsah BIG 4) více analýz 1930 kontakt
Nutriční hodnoty potravin (rozsah BIG 7) více analýz 6890 kontakt
Nutriční hodnoty potravin (rozsah BIG 8) více analýz 9340 kontakt
Obsah kakaa HPLC 1430 kontakt
Obsah vajec, vaječného žloutku více analýz 1870 - 2510 kontakt
Obsah žloutku ve vaječných likérech fotometrie 870 kontakt
Peroxidové číslo tuku (potraviny a krmiva) volumetrie 590 kontakt
Peroxidové číslo tuku (tuky, oleje) volumetrie 210 kontakt
pH potenciometrie 110 kontakt
Polyalkoholy HPLC od 1300 kontakt
Popel gravimetrie 350 kontakt
Profil mastných kyselin v tuku GC 2600 kontakt
Sacharidy dopočet 20 - 1890 kontakt
Silice v koření volumetrie 450 kontakt
Sitosterol, stigmasterol, stigmastanol GC od 1650 kontakt
Škrob v krmivech polarimetricky 200 kontakt
Sůl (chloridy) argentometrie 290 kontakt
Sůl (Na) z obsahu sodíku 620 kontakt
Sušina (refraktometricky) refraktometricky 100 kontakt
Sušina, voda, vlhkost gravimetrie 230 kontakt
Taurin subdodávka od 3050 kontakt
Thiobarbiturové číslo tuku kolorimetrie 70 kontakt
Thiobarbiturové číslo tuku (potraviny a krmiva) kolorimetrie 450 kontakt
Titrační kyselost volumetrie 150 kontakt
Tuk extrakčně po hydrolýze 590 kontakt
Tuk (máslo, tuky), volný tuk přímá extrakce 380 kontakt
Tukuprostá kakaová sušina HPLC 1430 kontakt
Vitamín C HPLC 1300 kontakt
Vitamíny v potravinách subdodávka kontakt
Vláknina dietární (TDF) enzymaticko-gravimetrická metoda 2450 kontakt
Vyšší alkoholy a aldehydy GC od 1450 kontakt