Potraviny

Potraviny

Mikrobiologie

Mikrobiologie

Hygiena výroby

Hygiena výroby

Výživové hodnoty

Výživové hodnoty

Alergeny

Alergeny

Kontaminanty

Kontaminanty

Rezidua léčiv

Rezidua léčiv

Přídatné látky

Přídatné látky

Falšování

Falšování

Název Průkaz Metoda Cena / Kč Typ vzorku Kontakt
Aktivita diastázy metoda dle Phadebase 700 kontakt
Dextriny, škrobové deriváty průkaz 70 kontakt
Hydroxymetylfurfural, HMF fotometrie, HPLC 480 - 1200 kontakt
Konduktivita medu konduktometrie 270 kontakt
Nerozpustné nečistoty gravimetrie 200 kontakt
pH potenciometrie 100 kontakt
Popel gravimetrie 310 kontakt
Sacharóza, glukóza, fruktóza - v medu HPLC 1400 kontakt
Titrační kyselost volumetrie 140 kontakt
Voda v medu refraktometricky 120 kontakt