Potraviny

Potraviny

Mikrobiologie

Mikrobiologie

Hygiena výroby

Hygiena výroby

Výživové hodnoty

Výživové hodnoty

Alergeny

Alergeny

Kontaminanty

Kontaminanty

Rezidua léčiv

Rezidua léčiv

Přídatné látky

Přídatné látky

Falšování

Falšování

Název Průkaz Metoda Cena / Kč Typ vzorku Kontakt
Amoniak, celkové těkavé dusíkaté báze (TVBN, ABVT) volumetrie po destilaci 390 kontakt
Anisidinové číslo tuku fotometrie 480 kontakt
Anisidinové číslo tuku (potraviny a krmiva) fotometrie 830 kontakt
Arašídy alergen ELISA kvantitativní 1050 kontakt
Bacillus cereus kultivační metoda - ČSN EN ISO 150 - 225 kontakt
Barvivo E 120 - množství HPLC/DAD 2500 kontakt
Bílkoviny dle Kjeldahla 635 kontakt
Celer NK Real-time PCR 1500 kontakt
Celkový počet mikroorganizmů kultivační metoda - ČSN EN ISO 150 kontakt
Chinin HPLC 1500 kontakt
Chlorované pesticidy GC od 1550 kontakt
Cholesterol GC 1700 kontakt
Číslo kyselosti tuku (volné mastné kyseliny )- potraviny a krmiva volumetrie 550 kontakt
Číslo kyselosti tuku (volné mastné kyseliny )- tuky a oleje volumetrie 200 kontakt
Číslo zmýdelnění (tuky, oleje) titračně 200 kontakt
Čistá hmotnost balení - nesnadno oddělitelný obsah gravimetrie 300 kontakt
Čistá hmotnost balení - snadno oddělitelný obsah gravimetrie 100 kontakt
Cukry - mono a disacharidy HPLC od 1200 kontakt
Cyklamát, kyselina cyklamová HPLC 1200 kontakt
Energetická hodnota výpočet 30 - 3930 kontakt
Enterobacteriaceae (počet/průkaz) kultivační metoda - ČSN EN ISO 150 - 225 kontakt
Escherichia coli - počty kultivační metoda - ČSN EN ISO 240 - 390 kontakt
Escherichia coli - průkaz kultivační metoda - ČSN EN ISO 150 - 450 kontakt
Escherichia coli O157 kultivační metoda - ČSN EN ISO 891 - 1341 kontakt
Etanol nízké hodnoty GC 1350 kontakt
Fipronil GC 2500 kontakt
Fosfáty (fosforečnany) ICP-OES 575 kontakt
Hmotnost pevného podílu - nesnadno oddělitelný obsah gravimetrie 500 kontakt
Hmotnost pevného podílu - snadno oddělitelný obsah gravimetrie 300 kontakt
Hořčice alergen ELISA kvantitativní 1050 kontakt
Identifikace inhibiční látky HPLC/MS/MS 6000 kontakt
Jódové číslo tuku titračně 200 kontakt
Jódové číslo tuku (potravina a krmiva) titračně 550 kontakt
Kasein alergen ELISA kvantitativní 1150 kontakt
Kešu ořechy alergen ELISA kvantitativní 1150 kontakt
Koagulázopozitivní stafylokoky (Staphylococcus aureus) - počet kultivační metoda - ČSN EN ISO 150 - 225 kontakt
Koagulázopozitivní stafylokoky (Staphylococcus aureus) průkaz kultivační metoda - ČSN EN ISO 300 - 225 kontakt
Koliformní baktérie (počet/průkaz) kultivační metoda - ČSN EN ISO 150 - 300 kontakt
Komplexní senzorické vyšetření ČSN ISO 360 kontakt
Konfirmace inhibiční látky HPLC/MS/MS 3500 kontakt
Korýši NK Real-time PCR 1500 kontakt
Kyselina mléčná GC 1550 kontakt
Kyselina glutamová a glutamáty HPLC 1500 kontakt
Kyselina jantarová, mléčná,β-hydroxymáselné (kompletní stanovení) GC 2400 kontakt
Kyselina octová, propionová, mléčná, máselná GC od 1350 kontakt
Kyselina propionová a octová GC od 1350 kontakt
Kyselina sorbová, benzoová, parahydroxybenzooová HPLC od 1200 kontakt
Laktóza enzymaticky 1950 kontakt
Lepek (gluten) ELISA kvantitativní 900 kontakt
Lískové ořechy alergen ELISA kvantitativní 1050 kontakt
Listeria monocytogenes - kultivačně kultivační metoda - ČSN EN ISO 485 - 635 kontakt
Listeria monocytogenes 3M molekulární detekční systém 3M 555 - 705 kontakt
Listeria spp. - 3M molekulární detekční systém 3M 555 - 1005 kontakt
Listeria spp. - imunomagnetická separace kultivační metoda - SOP 467 - 917 kontakt
Listeria spp. - kultivačně kultivační metoda - ČSN EN ISO 485 - 935 kontakt
Listeria spp. - Vidas VIDAS Lis 465 - 915 kontakt
Lupina alergen ELISA kvantitativní 1050 kontakt
Mandle alergen ELISA kvantitativní 1050 kontakt
Mastné kyseliny GC 2400 kontakt
Měkkýši NK Real-time PCR 1500 kontakt
Minerály a prvky o vyšší koncentraci (Cu, Fe, Mn, Zn, Ca, Mg, Na, K, P, S) ICP-OES od 560 kontakt
Mléko alergen ELISA kvantitativní 1050 kontakt
Nasycené mastné kyseliny GC 2400 kontakt
Nezmýdelnitelné látky gravimetrie 220 kontakt
Nutriční hodnoty potravin (rozsah BIG 4) více analýz 1730 kontakt
Nutriční hodnoty potravin (rozsah BIG 7) více analýz 6305 kontakt
Nutriční hodnoty potravin (rozsah BIG 8) více analýz 8505 kontakt
Obsah vajec, vaječného žloutku více analýz 1715 - 2305 kontakt
Organofosforové pesticidy GC od 1550 kontakt
Oxid siřičitý a siřičitany volumetrie, gravimetrie 405 - 410 kontakt
Peroxidové číslo tuku (potraviny a krmiva) volumetrie 550 kontakt
Peroxidové číslo tuku (tuky, oleje) volumetrie 200 kontakt
Pesticidy - komplexní monitoring (chlorované, organofosfáty, pyretroidy) GC 4950 kontakt
pH potenciometrie 100 kontakt
Plísně a kvasinky - ne krmiva kultivační metoda - ČSN EN ISO 150 - 225 kontakt
Polyalkoholy HPLC od 1200 kontakt
Polychlorované bifenyly - PCB GC, kongenerová analýza 2400 kontakt
Popel gravimetrie 310 kontakt
Profil mastných kyselin v tuku GC 2400 kontakt
Průkaz stafylokokových enterotoxinů ELFA kvalitativní 1400 kontakt
psychrotrofní mikroorganismy kultivační metoda - ČSN ISO 150 - 225 kontakt
Pyretroidy GC od 1700 kontakt
Rezidua inhibičních látek (RIL) - plotnová metoda plotnová metoda 400 - 540 kontakt
Rezidua veterinárních léčiv - antibiotika a chemoterapeutika HPLC/MS/MS 3500 - 6000 kontakt
Rezidua veterinárních léčiv - antikokcidika HPLC/MS/MS 3500 kontakt
Rezidua veterinárních léčiv - antiparazitika - avermektiny HPLC/MS/MS 3500 kontakt
Rezidua veterinárních léčiv - antiparazitika - benzimidazoly HPLC/MS/MS 3500 kontakt
Rtuť (Hg) AMA - 254 350 kontakt
Ryba NK Real-time PCR 1000 kontakt
Sacharidy dopočet 15 - 1700 kontakt
Sacharin, aspartam, acesulfam K HPLC od 1200 kontakt
Salmonella spp. - 3M molekulární detekční systém 3M 397 - 847 kontakt
Salmonella spp. - kultivačně kultivační metoda - ČSN EN ISO 297 - 747 kontakt
Salmonella spp. - Vidas Vidas - SOP 365 kontakt
Sezam alergen ELISA kvantitativní 1150 kontakt
Sitosterol, stigmasterol GC od 1550 kontakt
Skořápky a podskořápkové blány gravimetrie 200 kontakt
Sója alergen ELISA kvantitativní 1050 kontakt
Sorbitol, maltitol HPLC od 1200 kontakt
Stanovení ochranné atmosféry 275 kontakt
Sůl (chloridy) argentometrie 270 kontakt
Sůl (Na) z obsahu sodíku 575 kontakt
sulfitredukující klostridia kultivační metoda - ČSN ISO 150 - 300 kontakt
Sušina, voda, vlhkost gravimetrie 200 kontakt
Syntetická potravinářská barviva - množství HPLC od 1200 kontakt
Syntetická potravinářská barviva - přítomnost TLC/identifikace 400 kontakt
Těžké kovy - kontaminanty (Cd, Co, Cr, Cu, Fe, Mn, Ni, Pb, Zn, Sn, Al, As, Se) ICP-MS od 800 kontakt
Thiobarbiturové číslo tuku kolorimetrie 70 kontakt
Thiobarbiturové číslo tuku (potraviny a krmiva) kolorimetrie 420 kontakt
Titrační kyselost volumetrie 140 kontakt
Tuk extrakčně po hydrolýze 540 kontakt
Vitamín C HPLC 1200 kontakt
Vláknina dietární (TDF) enzymaticko-gravimetrická metoda 2200 kontakt
Vlašské ořechy alergen ELISA kvantitativní 1150 kontakt